Tost francuski na słono z dodatkiem szynki, sera i majonezu
Puszyste serniki z pieczonymi śliwkami oraz sosem waniliowym pod kruszonką
Naleśnik z kremowym twarożkiem, filetowaną pomarańczą i sosem suzette
Labneh, palone masło, pieczarki, grillowana cukinia i pomidorki cherry, jajko w koszulce, domowe marynowane marchewki, chlebek naan
Dyniowe gofry z przyprawami korzennymi podane z bekonem, serkiem śmietankowym i domowym sosem butterscotch
Karmelizowane brzoskwinie z dodatkiem koziego sera, prosciutto crudo, miodu i chilli, serwowane na domowym chlebie tostowym
Dwa jajka poszetowe, serwowane na bajglu z guacamole, pancettą lub łososiem marynowanym w koprze i sosem holenderskim
Francuska zapiekanka z domowego pieczywa z bechamelem, serami Gruyère i Mimolette, musztardą dijon oraz szynką, podawana z jajkiem sadzonym