Tost francuski na słono z dodatkiem szynki i sera
Naleśnik z kremowym twarożkiem, filetowaną pomarańczą i sosem suzette
Tost z kremową Ricottą, podany ze świeżą miętą, miodem matcha oraz truskawkami
Labneh, palone masło, pieczarki, grillowana cukinia i pomidory cherry, jajko w koszulce, domowe marynowane marchewki, chlebek naan
Panierowane jajka, serwowane na tradycyjnych English muffins z dodatkiem blanszowanego szpinaku oraz majonezu z Parmezanem
Dwa jajka poszetowe, serwowane na bajglu z guacamole, pancettą lub łososiem marynowanym w koprze i sosem holenderskim
Francuska zapiekanka z domowego pieczywa z bechamelem, serami Gruyère i Mimolette, musztardą dijon oraz szynką, podawana z jajkiem sadzonym
Wariacja na temat śniadania klasycznego. Kremowa jajecznica serwowana na bajglu z dodatkiem trufli, Grana Padano, chipsa z jarmużu oraz mikroziół