Tost francuski na słono z dodatkiem szynki, sera i majonezu
Naleśnik z kremowym twarożkiem, filetowaną pomarańczą i sosem suzette
Delikatny tost francuski z dodatkiem wanilii, kwaśnej wiśni podany z czekoladowym mascarpone i kruszonką
Jajko w koszulce, pieczony ziemniak, jogurt gracki, tahini, koperek, szczypiorek, masło, chilli
Labneh, palone masło, pieczarki, grillowana cukinia i pomidorki cherry, jajko w koszulce, domowe marynowane marchewki, chlebek naan
Paryska klasyka, czyli gryczany naleśnik wypełniony serem Gruyere, szynką i pieczarkami, zapieczony pod beszamelem
Dwa jajka poszetowe, serwowane na bajglu z guacamole, pancettą lub łososiem marynowanym w koprze i sosem holenderskim
Francuska zapiekanka z domowego pieczywa z bechamelem, serami Gruyère i Mimolette, musztardą dijon oraz szynką, podawana z jajkiem sadzonym